Milan: megállapodtak, jöhet a nyár legnagyobb durranása?

Vágólapra másolva!
2017.07.19. 13:54
Olasz sajtóértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Milan mindenben megállapodott Andrea Belottival.

A 23 esztendős, 9-szeres olasz válogatott Andrea Belotti jelenleg a Torino játékosa, ám több európai élklub is szerződtetné (a Manchester City mellett a Chelsea érdeklődéséről is hallani lehetett), igaz, ez biztosan nem lesz olcsó menet, a támadó szerződésében ugyanis 100 millió eurós kivásárlási ár szerepel, és a Torino elnöke jelezte, nem áll szándékában ennél olcsóbban eladni Belottit.Andrea Belotti jelenleg a Torino játékosa, ám több európai élklub is szerződtetné (a Manchester City mellett a Chelsea érdeklődéséről is hallani lehetett), igaz, ez biztosan nem lesz olcsó menet, a támadó szerződésében ugyanis 100 millió eurós kivásárlási ár szerepel, és a Torino elnöke jelezte, nem áll szándékában ennél olcsóbban eladni Belottit.

A legutóbb félelmetes szezont záró játékos – 38 tétmérkőzésen összesen 28 találat, emellett nyolc gólpassz – állítólag nagyon szimpatizál a Milannal, és már többször beszélt arról, szívesen folytatná Milánóban. A piros-feketék lázas csatárkeresőben vannak, így az elmúlt hetekben több nagy név (Álvaro Morata, Pierre-Emerick Aubameyang, Diego Costa) mellett Belotti szerződtetése is szóba került a rossonerinél.

Gianluca Di Marzio olasz transzferguru most arról számolt be, hogy a Milan döntött, és Belottit igazolná át, a személyes feltételekben már meg is állapodott a támadóval!

Marzio úgy tudja, a milánói együttes a Torinónak is megtette ajánlatát, ami 60 millió euró mellett M’Baye Niang és Gabriel Paletta játékjoga – ha a transfermarkt által becsült értéket nézzük, akkor ez a csomag mintegy 80.5 millió eurónak felel meg.

Marzio hozzátette, a Torino ennél többet szeretne kapni Belottiért, amit jelzett is a Milannak: ha a gárda 70 millióra emeli ajánlatát a két futballista mellett, abban az esetben a Toro hajlandó megválni Belottitól.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik