Milan: „Már elértük a kitűzött céljaink kilencvenöt százalékát, de...”

Vágólapra másolva!
2017.09.06. 12:36
Massimiliano Mirabelli, az AC Milan sportigazgatója elégedett a klub nyári igazolásaival, ám leszögezte: nem szabad türelmetlennek lenniük, hiszen egy évekig tartó folyamat elején tartanak.

A nyári átigazolási időszakban összesen 11 játékos került a Milanhoz – köztük Hakan Calhanoglu, André Silva és Leonardo Bonucci. A klub összesen több mint 200 millió eurót költött új játékosok igazolására. Massimiliano Mirabelli szerint viszont ez csak a kezdet, ezért nem szeretnék, ha a szurkolóknak túl nagy elvárásaik lennének az új szezonban.Massimiliano Mirabelli szerint viszont ez csak a kezdet, ezért nem szeretnék, ha a szurkolóknak túl nagy elvárásaik lennének az új szezonban.

„A rajongóink álmodozhatnak, ám mi nem kelthetünk bennük hamis illúziókat – szögezte le a sportigazgató. – Minden tőlünk telhetőt megteszünk abban a három sorozatban, amelyben játszunk, így az Európa-ligában is, hiszen ha megnyerjük, visszakerülhetünk a Bajnokok Ligájába. Fontos, hogy türelmesek legyünk a csapatépítést tekintve, hiszen egy folyamat elején tartunk.”

„A klub sok játékos számára lenyűgöző. Vannak, akik emiatt nálunk akarnak játszani, sokan pedig azok közül, akik már mi a játékosaink, nem akarnak eligazolni. Meghatározó csapat vagyunk, és már elértük a kitűzött céljaink kilencvenöt százalékát, de szeretnénk tovább erősíteni a játékoskeretünkön a következő években.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik