Milan: két kulcsjátékos is távozhat a nyáron – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.04. 13:29
null
A Milan két kulcsjátékosa is távozhat a nyáron, ennek Gennaro Gattuso aligha örülne (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések Gianluigi Donnarumma és Suso is elhagyhatja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milant a szezon végén.

 

Mint arról a Tuttosport beszámolt, a 19 esztendős szupertehetség, Gianluigi Donnarumma 2017 júliusi szerződéshosszabbítása ellenére idén nyáron távozna Milánóból – a lap szerint az olasz válogatott kapus úgy véli, karrierje szempontjából elérkezett az ideje a váltásnak, és mindenképp európai élcsapatban folytatná a pályafutását.

Donnarumma kapcsán korábban a Real Madridot és a PSG-t emlegették, a hírek szerint mindkét gigász szívesen látná a soraiban a fiatal reménységet.

Suso esetleges távozásáról már Giovanni Scotto újságíró cikkezett: Scotto szerint a spanyol válogatott irányítót tavaly is megkörnyékezte Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke, ám Suso szeptemberben hosszabbított a Milannal, így a nápolyiak első embere átmenetileg letett a játékos szerződtetéséről.

Suso megállapodásában viszont állítólag szerepel egy 38 millió eurós kivásárlási záradék, ezt De Laurentiis aktiválná, és minden további nélkül kifizetné a szóban forgó összeget.

Ahogy Donnarumma, úgy Suso is kulcsjátékosa a jelenlegi Milannak: a támadó ebben a szezonban eddig összesen 41 mérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolcszor volt eredményes, emellett kiosztott tizenkét gólpasszt is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik