Milan: horvát csatár a tizenegyedik nyári szerzemény – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.22. 13:04
Az olasz élvonalbeli AC Milan bejelentette Nikola Kalinic érkezését. A Fiorentina horvát labdarúgója négyéves szerződést kötött a piros-feketékkel.

A milánói klub vasárnap már elég egyértelműen utalt arra, hogy a 29 éves csatár a Milanban folytatja pályafutását. Az előző szezonban 33 bajnokin 15 gólt szerző Kalinic kölcsönbe érkezik a Milanhoz, amely köteles megvásárolni a Fiorentinától a futballistát. Kalinic 2021-ig szóló megállapodást kötött új klubjával.elég egyértelműen utalt arra, hogy a 29 éves csatár a Milanban folytatja pályafutását. Az előző szezonban 33 bajnokin 15 gólt szerző Kalinic kölcsönbe érkezik a Milanhoz, amely köteles megvásárolni a Fiorentinától a futballistát. Kalinic 2021-ig szóló megállapodást kötött új klubjával.

A pletykák szerint a piros-feketék 25 millió eurót fizetnek a csatárért, aki a Milan 11. nyári szerzeménye Fabio Borini, Antonio Donnarumma, Franck Kessié, Lucas Biglia, Ricardo Rodríguez, Mateo Musacchio, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, André Silva és Leonardo Bonucci után.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik