Milan: Ha rajtam múlna, Donnarumma távozna – Raiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.02. 10:57
Mino Raiola, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan szupertehetségének, Gianluigi Donnarummának az ügynöke elárulta, ha rajta múlna, akkor a 19 esztendős kapus biztosan távozna a piros-feketéktől.

Donnarumma még júliusban hosszabbította meg a szerződését, ám az aláírást óriási cirkusz és időhúzás előzte meg, ami mögött a legtöbben egyértelműen a fiatal kapus ügynökét, Mino Raiolát sejtették, mondván, Raiola jó pénzért a PSG-hez vagy a Real Madridhoz vinné ügyfelét.hosszabbította meg a szerződését, ám az aláírást óriási cirkusz és időhúzás előzte meg, ami mögött a legtöbben egyértelműen a fiatal kapus ügynökét, Mino Raiolát sejtették, mondván, Raiola jó pénzért a PSG-hez vagy a Real Madridhoz vinné ügyfelét.

A balhé után Massimo Mirabelli, a Milan sportigazgatója nyíltan kritizálta Raiolát, a felek azóta nem is ápolnak jó kapcsolatot. Raiola most megszólalt a Donnarumma-sagáról, s elárulta, hogyha rajta múlna, az olasz kapus elhagyná a klubot.

„Gigio meghozta a döntését, úgy határozott, hogy marad. Ezt tiszteletben tartom. Azonban ha azt mondaná, szeretne távozni a Milantól, azonnal elkezdenék dolgozni az üzleten, mert Donnarummának fontos ajánlatai vannak. Valójában, ha rajtam múlna, akkor elhagyná az egyesületet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik