Milan: előrehaladott tárgyalások Sousával?

Vágólapra másolva!
2017.10.22. 22:25
Arról már korábban beszámoltunk, hogy Paulo Sousa neve felvetődött az olasz élvonalbeli Milan labdarúgócsapatának lehetséges edzőjelöltjei között, ám a Corriere dello Sport című napilap arról ír, hogy a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat a portugál trénerrel.

Ellentmondásos cikkek jelennek meg az olasz sajtóban Vincenzo Montella jövőjével kapcsolatban, a Sky Sport Italia szerint a Milan vezetői megadják a lehetőséget a jelenlegi vezetőedzőnek a bizonyításra, más médiumok szerint azonban nem lesz ennyire türelmes a klub. A Milan vasárnap gól nélküli döntetlent játszott a Genoával, így a Serie A-ban már egy hónapja nyeretlen, és 11. a tabellán.A Milan vasárnap gól nélküli döntetlent játszott a Genoával, így a Serie A-ban már egy hónapja nyeretlen, és 11. a tabellán.

A Corriere dello Sport úgy tudja, a Milan vezetősége már előrehaladott tárgyalásokat folytat Sousával – akinek neve a magyar válogatottnál is felvetődött állítólag –, s Montellát válthatja.

A 47 esztendős szakember legutóbb a Milanhoz hasonlóan az olasz élvonalban szereplő Fiorentinánál tevékenykedett, amellyel első idényében az ötödik, a másodikban pedig a nyolcadik helyen végzett. Miután szerződése lejárt a klubnál, Sousa nem hosszabbított, s annak ellenére, hogy pletykáltak kínai megkeresésről, jelenleg „klub nélküli”, televíziós szakértőként vállal munkát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik