Krzysztof Piatek számára az ősz nem alakult rózsásan Milánóban (Fotó: AFP)

 

A Calciomercato beszámolója szerint az AC Milan januárban továbbadna lengyel támadóján, Krzysztof Piateken. A 24 éves labdarúgó teljesítménye az őszre jelentősen visszaesett, míg a tavaszi szezonban 18 bajnokin kilencszer volt eredményes, addig a jelenlegi évadban 14 meccsen háromszor talált be az ellenfelek kapujába a Serie A-ban.

Piatek elképesztő fél évet futott korábbi klubjában, a Genoában, a Milan pedig 38 millió eurót fizetett ki az olasz bajnokság gólkirályjelöltjének kikiáltott támadóért 2019 januárjában...

Ezt az összeget aligha látják viszont, ha valóban eladják, a kérők ugyanis ezúttal már nem sorakoznak érte: egyedül volt klubjáról a Genoáról hallani.

Piatek viszont nem örülne a váltásnak, a lap beszámolója szerint inkább megküzdene a helyéért a San Siróban, mert a genovai visszatérést visszalépésnek tartaná karrierje szempontjából.

A Milan eközben egyre közelebb kerül Zlatan Ibrahimovic visszacsábításához – legalábbis erre lehet következtetni a svéd támadó napokban adott interjújából.