Milan: „Aubameyang vissza akar jönni, de a BVB nem adta”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.01. 10:52
Massimo Mirabelli, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan sportigazgatója az átigazolási időszak vége után érdekes részletet árult el Pierre-Emerick Aubameyanggal, a Borussia Dortmund sztárjával kapcsolatban.

„Aubameyang vissza szeretne térni hozzánk, a Dortmund azonban nem akarta eladni” – mondta el Mirabelli a piros-feketék konferenciáján.„Aubameyang vissza szeretne térni hozzánk, a Dortmund azonban nem akarta eladni” – mondta el Mirabelli a piros-feketék konferenciáján.

„Fantasztikus játékos, aki szeretne ismét Milánóban játszani, ám néhány »házasság« különféle okok miatt sajnos nem jöhet létre. A németek egyszerűen nem akartak tőle megválni, ragaszkodtak hozzá.”

„Sok helyen olvastuk, hogy egy támadó és egy szélső még hiányzik a keretből. Reméljük, csak ennyiben hibáztunk. Megítélésünk szerint jó munkát végeztünk, jó játékosokat szerződtettünk, és tizenegy új futballista megszerzése nem könnyű feladat. Január mindenesetre nincs messze, mi pedig készen állunk rá…” – nyilatkozta sokat sejtetően Mirabelli.

„A szándékunk, hogy új korszakot nyissunk a Milan történetében, így elsődleges szempont volt az együttes átlagéletkora, hiszen hosszú távra tervezünk. Nem gondolom, hogy megismételjük a mostani átigazolási időszakot. Rájöttünk, hamar meg kell mutatnunk magunkat, nehogy lebecsüljenek.”

A Milan Nikola Kalinic mellett Fabio Borinit, Antonio Donnarummát, Franck Kessiét, Lucas Bigliát, Ricardo Rodríguezt, Mateo Musacchiót, Hakan Calhanoglut, Andrea Contit, André Silvát és Leonardo Bonuccit igazolta át a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik