Milan: a volt játékos szerint Cavani és Icardi pótolhatja Ibrát

Vágólapra másolva!
2020.04.15. 12:58
null
A Milannak lenne esélye szerződtetni a két klasszis támadót? (Fotó: AFP)
A Milan egykori labdarúgója, Marco Simone szerint az olasz klubnak szerződtetnie kellene Mauro Icardit és Edinson Cavanit a PSG-ből – írja a goal.com.

 

Antonio Conte nem számolt az Internél Mauro Icardival, helyette inkább átigazolta a Manchester United belga gólvágóját, Romelu Lukakut, és párba állította Lautaro Martínezzel. Az argentin támadó a PSG-hez került kölcsönbe, ahol kiszorította a kezdőből Edinson Cavanit, miközben 20 gólt lőtt 31 mérkőzésen.

A volt Milan-játékos Simone szerint a milánói klubnál kevés időt hagynak támadóiknak a bizonyításra, ennek ellenére úgy gondolja, hogy akár Cavani, akár Icardi nagy erősítést jelentene, amennyiben a piros-feketék nem kívánják meghosszabbítani Zlatan Ibrahimovic idény végén lejáró szerződését.

„Rafael Leaót biztosan megtartanám, hiszen erős és tehetséges. Nem adtam volna el Piateket sem. Ha Ibrahimovic távozik, a Milannak nagyon kevés csatára marad. Talán Milik jó megoldás lenne, de én inkább megpróbálnám szerződtetni Cavanit és Icardit a Milanba. Mauro nagyszerű igazolás lenne, egy ideális szituációban” – mondta Simone.

A márciusban menesztett szakmai igazgató, Zvonimir Boban az észak-koreai diktatúrához hasonlította a Milan klubvezetésének működését. A szakember szerint Ivan Gazidis ügyvezető igazgató már decemberben megegyezett Ralf Rangnickkal, hogy a nyártól vegye át a klub irányítását, csak erről elfelejtette értesíteni a többi milánói vezetőt. Simone őszintén beszélt a vezetőségről is.

„Óriási veszteség Boban a Milannak. Azt gondolom, már előre eltervezték a kirúgását, csak egy ürügyet kerestek hozzá. Amikor két olyan karakter találkozik egymással, mint Boban és Maldini, akkor annak érezhetően súlya van a klubon belül. Ők tudták, hogyan kezeljék a Milant. Ők voltak az első darabok az újjáépítésben” – folytatta Simone.

„Vannak kétségeim Rangnickkal kapcsolatban, hiszen ő korábban egyszerre volt edző és sportigazgató. Ez a pozíció Maldinire is veszélyes lehet. A klubnak muszáj lenne tisztáznia a vezetői pozíciókat” – tette hozzá Marco Simone.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik