Milan: a Videoton korábbi edzője válthatja Montellát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.04. 10:24
null
Paulo Sousa lehet a Milan vezetőedzője (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések szerint Paulo Sousa is jelölt a Serie A-ban szereplő Milan labdarúgócsapatának kispadjára.

 

Mint megírtuk, a Milan a hétvégén a Romától 2–0-ra kikapott, így a legutóbbi két fordulóban pont nélkül maradt, és kilenc pontra nőtt a hátránya a listavezető Napolival szemben.

Noha a piros-feketék sportigazgatója, Massimiliano Mirabelli néhány napja elmondta, Vincenzo Montella megkapja a lehetőséget a javításra, a klub nem szándékozik lecserélni a trénert, azóta egyre több hír szállingózik a gárda háza tájáról, ami Montella lehetséges utódjait, valamint a klub vezetőségének kiszemeltjeit ecseteli.

Szó volt Marcello Lippiről, de a Bayerntől kirúgott Carlo Ancelotti neve is felvetődött. Lehetett hallani emellett Antonio Contéról is, most pedig a Sport Mediaset állt elő két újabb jelölttel: a lap Walter Mazzarriról, a Watford korábbi vezetőedzőjéről ír, míg a másik a 2011 és 2013 között a Videotont irányító Paulo Sousa!

A 47 esztendős szakember legutóbb a Milanhoz hasonlóan az olasz élvonalban szereplő Fiorentinánál tevékenykedett, mellyel első idényében az ötödik, másodikban pedig a nyolcadik helyen végzett. Miután szerződése lejárt a klubnál, Sousa nem hosszabbított, s annak ellenére, hogy pletykáltak kínai megkeresésről, a tréner jelenleg „munkanélküli”.

A Sport Mediaset hozzáteszi, a Milan vezetőségének első számú jelöltje Ancelotti lett volna a kispadra, ám a Bayern Münchentől nemrég menesztett olasz kedden azt nyilatkozta, most szünetet tart, és az elkövetkezendő mintegy tíz hónapban nem kíván edzői megbízatást vállalni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik