Milan: a makacs Cerci döntheti be a Torres-Atlético üzletet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.27. 11:52
null
Cercit a Milannak adnák kölcsön, de ő inkább az Inter ajánlatát hallgatná meg (Fotó: Reuters)
Bár az AC Milan hivatalos televíziója, a Milan Channel bejelentette, hogy előrehaladott tárgyalások folynak az olasz futballklub és az Atlético Madrid között Fernando Torres továbbadásáról, a Sky Sport Italia szerint a makacskodó Alessio Cerci bedöntheti a tervezett csereüzletet.

A hírek szerint az AC Milan és az Atlético Madrid minden részletben megegyezett: az évek óta csak szenvedő Fernando Torres visszakerülhet nevelőklubjához, cserébe a spanyol futballal nehezen megbarátkozó Alessio Cerci mehet Milánóba. Mindkét játékos kölcsönbe kerülne új klubjához (Torres másfél, Cerci pedig fél évre).

A probléma Cercivel van: a tizenháromszoros olasz válogatott szélső ugyanis meghallotta, hogy az Internazionale is lecsapna rá, ráadásul féléves kölcsönvétel után ki is vásárolná a szerződéséből, ha megfelelő teljesítményt nyújt.

Cercinek az Inter ajánlata sokkal jobban tetszik, az Atlético Madrid vezetősége viszont kezdi elveszíteni a türelmét, hogy az olasz légiós keresztbe tesz a klub terveinek. Elképzelhető, hogy az Atlético és az AC Milan jelenti az Intert a FIFA-nál, ha bebizonyosodik, hogy a fekete-kékek a madridiak engedélye nélkül közvetlenül tárgyaltak a szélsővel, Cercit pedig alighanem végleg a lelátóra száműzik, ha miatta meghiúsul Torres kölcsönvétele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik