Lazio: Miroslav Klose távozik a szezon végén – hivatalos

Vágólapra másolva!
2016.05.10. 14:39
A Serie A-ban szereplő Lazio a Twitter-csatornáján erősítette meg, amit már régóta sejteni lehetett: Miroslav Klose, a klub német támadója a szezon végén távozik a csapattól.

A Lazio szurkolói az elmúlt hetekben aláírásgyűjtésbe kezdtek az interneten, mert szerették volna maradásra bírni a 37 éves támadót, akinek a 2016-os szezon végén jár le a szerződése az olasz csapatnál.aláírásgyűjtésbe kezdtek az interneten, mert szerették volna maradásra bírni a 37 éves támadót, akinek a 2016-os szezon végén jár le a szerződése az olasz csapatnál.

A klub kedden, hivatalos Twitter-csatornájára töltött fel egy képet, amellyel búcsút vesz a lesipuskás játékostól, aki a gárda színeiben 139 bajnoki mérkőzésen összesen 53-szor volt eredményes (a bajnokságból még hátra van egy mérkőzés, így Klose mérlege még módosulhat).

 

 

A Lazio a szezon utolsó mérkőzésén, a Fiorentina elleni vasárnapi hazai találkozón búcsúzik a csatártól, aki állítólag ekkor jelenti be, hol folytatja pályafutását.

A pletykák szerint az egyesült államokbeli New York Red Bulls, valamint városi riválisa, a New York City FC is szívesen látná a német válogatott történetének legtöbb gólt szerző játékosát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik