Lazio: Ezt senki sem akarta – nyáron távozik a védő

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.02.20. 20:31
null
Stefan de Vrij már nem sokáig viseli a Lazio mezét (Fotó: AFP)
Stefan de Vrij, a Lazio holland válogatott labdarúgója kedden bejelentette, hogy az idény végén távozik a római klubtól.

 

 

A hátvéd a közösségi oldalán publikált közleményében tudatta, hogy különböző okok miatt nem tudtak mindkét fél számára kielégítő megállapodásra jutni a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

„Ez nagyon nehéz időszak volt számomra, tele a jövőmet illető spekulációkkal, és végül eljutottunk arra a pontra, amelyet senki nem akart. Tökéletesen megértem a Lazio-szurkolók csalódottságát, nekem is fáj, hogy így távozom” – írta a 26 éves középhátvéd.

Hozzátette, nagyon boldog Rómában és otthon érzi magát a klubnál, ám az embernek néha ki kell mozdulnia a komfortzónájából, hogy elérje a céljait.

A Lazio sportigazgatója, Igli Tare hétfőn jelentette be, hogy visszavonták a szerződéshosszabbítási ajánlatukat. De Vrij 2014-ben a Feyenoordtól igazolt a római klubhoz.

A nyáron szabadon igazolható védő iránt olasz sajtóhírek szerint a Juventus, a Manchester City, a Liverpool, a Napoli, a Manchester United, az FC Barcelona és a Paris Saint-Germain is érdeklődik, de a legkomolyabb kérőnek az Internazionalét tartják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik