Kép: Cristiano Ronaldo elképesztő autóval bővíti a kollekcióját

Vágólapra másolva!
2020.03.29. 13:15
null
Cristiano Ronaldo egy Bugatti Centodiecivel bővíti a kollekcióját (Fotó: bugatti.com)
Cristiano Ronaldo, a Juventus és a portugál válogatott labdarúgója egy Bugatti Centodiecivel bővíti a luxusautó-kollekcióját – íja a Bild.

 

A német lap a thesupercarblog.com-ra hivatkozva arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo kilenc és fél millió euróért (a jelenlegi középárfolyamon számolva közel három és fél milliárd forintért) újabb luxusautót vásárolt.

A Juventus klasszisa állítólag már megrendelte a Bugatti Centodiecit, amelyből mindössze tíz darabot készítenek. A Centodieci 1600 lóerős, így 2.4 másodperc alatt gyorsul fel 100 kilométer per órára, a végsebessége pedig a 380 km/h-t is elérheti.

A Cristiano Ronaldónak egyébként nem a Centodieci lenne az első Bugattija, hiszen a garázsában egy Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse és egy Bugatti Chiron is parkol.

Egy évvel ezelőtt az a hír terjedt, hogy a portugál sztár egy Bugatti La Voiture Noire-t is vásárolt, ám ez a Bild szerint kacsának bizonyult. Ezért a német lap most megkereste a Bugattit, de az autógyár nem kívánta kommentálni a sajtóértesülést.

Így 2021-ig biztosan várnunk kell arra, hogy megtudjuk az igazságot, mivel a Bugatti csak jövőre szállítja le az autókat a tulajdonosoknak.

Bugatti Centodieci

The Centodieci continues Bugatti's successful 110-year course of exceptional design and performance, while reviving the memory of the brand's recent history. With the Centodieci - Italian for 110 - Bugatti created a reinterpretation of the epochal EB110, which, when presented in 1991, was considered the fastest and most extraordinary supercar of its time.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik