Kép: CR-t válaszolta a diák a dolgozatban, egyest kapott

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.24. 18:14
null
Nem várt helyen tűnt fel Cristiano Ronaldo neve (Fotó: AFP)
Megoszlik a futballszurkolók véleménye azzal kapcsolatban, hogy ki is a világ jelenlegi legjobb futballistája, ám a legtöbb esetben Cristiano Ronaldót és Lionel Messit jelölik a rajongók erre a címre. Egy futballszurkolónak határozott véleménye van erről, és ezt le is írta – egy dolgozatban.


A 15 éves Ahmed Nabil két évvel ezelőtti történetét most hozta nyilvánosságra a SportBible: a diák francia nyelvből írt dolgozatot, az egyik feladatban különböző állatok neveit kellett leírnia. Ám amikor a kecskéhez ért, nem emlékezett az adekvát válaszra, így a francia megfelelő helyett annyit írt a megfelelő rubrikába: „egy Ronaldo”.

Itt a magyarázat: az angol nyelvben a kecske megfelelőjét (goat) sokszor aggatják rá a szurkolók az általuk minden idők legjobb labdarúgójának gondolt játékosra az angol kifejezés kezdőbetűi nyomán (greatest of all time).

Vagyis a fiatalember mindössze annyit akart mondani, hogy Ronaldo a valaha volt legjobb. Meg persze jól megnevettetni a többieket… Viszont Nabil dolgozatát a leggyengébb osztályzattal értékelte tanára.

Egyébként Mesut Özil is feltűnt a diák válaszai között, mégpedig egy véletlenül üresen hagyott rubrikánál.

 

Nabil on Twitter

Failed my french test, but it's totally unfair.


CR a Juventus idénynyitóján a Parma ellen lép pályára szombat este.

OLASZ SERIE A
1. FORDULÓ
18.00: Parma–Juventus (Tv: Digi Sport1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik