Juventus: Zidane követheti Torinóba C. Ronaldót – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.07.17. 17:18
Spanyol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldóhoz hamarosan csatlakozhat egy „ismerős arc” a Juventusnál, ugyanis a Real Madrid legendája, Zinédine Zidane is Torinóban folytatja pályafutását.

Zidane a csúcson hagyta ott a Real Madridot, amelynél edzőként megnyerte egyszer a spanyol bajnokságot, egyszer a Spanyol Szuperkupát, háromszor a Bajnokok Ligáját, kétszer az Európai Szuperkupát, valamint kétszer a klubvilágbajnokságot.

Spanyol sajtóhírek szerint a francia ikon tényleg a csúcson szeretné befejezné, és a közeljövőben nem szeretne újra vezetőedzőként munkát vállalni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg hátat fordít a futballvilágnak. Sőt!

A libertaddigital.com beszámolója szerint Zidane hosszas tárgyalásokat folytatott a Juventusszal, és most úgy döntött, tanácsadóként ír alá Torinóban.

Zidane követheti Torinóba Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)
Zidane követheti Torinóba Cristiano Ronaldót (Fotó: AFP)

A spanyolok az Agnelli családhoz közeli forrásra hivatkozva azt írják, Zidane sokáig gondolkodott, és voltak kétségei, de amikor Cristiano Ronaldo aláírt a „zebráknál”, azonnal elfogadta az ajánlatot.

A Juventusnál olyan tervek is születtek, hogy Ronaldo bemutatásánál már ott lesz Zidane a sajtótájékoztatón, ám végül úgy döntöttek, a francia csak októberben kezdi meg munkáját a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik