Juventus: szenegáli csatárt figyel a bajnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.22. 13:39
null
Balde Keita 31 bajnokin 16 gólt szerzett (Fotó: AFP)
A Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta megerősítette, hogy az olasz bajnok figyeli a Lazio szenegáli válogatott támadóját, Balde Keitát, de még nem született megegyezés az esetleges átigazolásról.

 

A 22 éves játékos nagyszerű szezont produkált a római klubnál, 31 bajnokin 16 gólt szerzett, nem véletlen, hogy felkeltette a nagyobb klubok figyelmét.

Még nincsen megegyezés Keita ügyében, ő a Lazio játékosa, és még egy évig érvényes szerződéssel rendelkezik” – nyilatkozta Marotta a Radio Anch'io érdeklődésére.

„Folyamatosan keressük a tehetségeket, akik a tapasztalt játékosaink oldalán játszhatnának. Paulo Dybala is ilyen fiatalként került hozzánk, és nagyon sokat fejlődött. Már szerződtettük Mattia Caldarát az Atalantától, de egy évig még a bergamói csapatnál szerepel kölcsönben” – tette hozzá.

Balde Keita 16 éves koráig a Barcelona akadémiáján nevelkedett, 2011-ben 300 ezer euróért szerződtette a Lazio. A római csapat színeiben négy szezon alatt 110 bajnokit játszott és 26 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik