Juventus: Sarrinak igaza volt, nem volt százszázalékos CR

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.18. 19:13
null
CR sérülten próbált segíteni klubcsapatán (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo valóban nem volt százszázalékos állapotban az elmúlt hetekben, vallotta be a Luxemburg elleni Európa-bajnoki selejtezőt követően.

Mint ismert, Cristiano Ronaldót a Lokomotiv Moszkva elleni Bajnokok Ligája-találkozón, valamint a Milan elleni Serie A-rangadón is le kellett cserélni. A Juventus vezetőedzője, Maurizo Sarri azzal magyarázta a portugál világklasszis lehozatalát, hogy az elmúlt időben gondok akadtak a térdével.

CR a Luxemburg ellen 2–0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőt követően nyilatkozott, és bevallotta, igaza volt trénerének, valóban nem volt tökéletes állapotban.

„Az utóbbi három hétben korlátozottan edzettem. Mindenki tudja, hogy nem szeretem, ha lecserélnek, de megértettem, nem problémáztam, amikor lejöttem a pályáról. Sérülten próbáltam segíteni a csapatomon, nem voltam százszázalékos állapotban.”

Cristiano Ronaldo a klubjában legközelebb a hétvégi, Atalanta elleni mérkőzésen bizonyíthat, majd jövő héten az Atlético Madridot fogadja a torinói gárda a BL-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik