Juve: Sarri Görögországba repül, hogy C. Ronaldóval találkozzon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 14:00
null
Maurizio Sarri Görögországba repül, hogy Cristiano Ronaldóval találkozzon (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, hivatalos sajtótájékoztatón mutatta be a Juventus az új vezetőedzőjét, Maurizio Sarrit. A Corriere dello Sport információja szerint a 60 éves szakember máris belevetette magát a munkába a torinói klubnál, első feladatai között pedig szerepel, hogy felkeresse a jelenleg Görögországban nyaraló Cristiano Ronaldót, hogy személyesen egyeztethessen vele az együttes jövőjéről.

 

A Chelsea-t egy idény után elhagyó Maurizio Sarri szerdán érkezett meg Torinóba, majd csütörtökön egy sajtótájékoztató keretei között hivatalosan is bemutatták.

„Már korábban is edzhettem nagyszerű játékosokat, de Cristiano Ronaldo extra szintet képvisel köztük is, ő az a játékos, aki abszolút a világ legjobbja. Szinte minden rekordot megdöntött a labdarúgásban, bízom abban, hogy segíteni tudok neki még néhány csúcs felállításában” – fogalmazott a portugál klasszissal kapcsolatban a sajtótájékoztatón Sarri, aki mindenképp beszélni szeretne a csapat legnagyobb sztárjával, mielőtt a többiekkel is találkozna.

Ezért a Corriere dello Sport szerint az olasz szakember már ma Görögország felé veszi az irányt, hogy személyesen egyeztethessen az éppen a családjával nyaraló Cristiano Ronaldóval.

let's go

5.6m Likes, 26.3k Comments - Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: "let's go "



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik