Juventus: Ronaldo nem aggódik, két hét és újra pályán lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.26. 06:52
null
Cristiano Ronaldo Szerbia ellen sérült meg (Fotó: AFP)
Nem komoly Cristiano Ronaldo sérülése. Erről maga a játékos beszélt a Portugália–Szerbia összecsapást követően. Az ötszörös aranylabdást az első félidő 31. percében kellett lecserélni az Európa-bajnoki selejtezőn. Ha minden jól megy, az április 10-i Ajax–Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntőn ott lehet már.

„Nem aggódom, mert pontosan ismerem a testem. Sajnos az ilyen sérülések benne vannak a futballban. Tudom, hogy minden rendben fog menni, és egy-két héten belül nem lesz semmi problémám” – jelentette ki a 34 esztendős futballista.

A külföldi lapok beszámolói szerint húzódásról, és nem izomszakadásról van szó, ezért is lehet ilyen nyugodt Cristiano Ronaldo.

A portugál klubcsapata, a Juventus hétvégén az Empolit fogadja, majd április elején a Cagliarival mérkőzik meg, mielőtt az olasz bajnokság 31. fordulójában az AC Milan elleni rangadó várna rá. Ha Ronaldónak igaza lesz, akár már ezen a mérkőzésen, legkésőbb pedig az április 10-i Ajax–Juventus Bajnokok Ligája-negyeddöntőn újra pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik