Juventus: Pirlo nem hiányzott, a gól viszont igen - Alessio

Vágólapra másolva!
2012.11.18. 11:49
A Juventus gól nélküli döntetlent játszott a Lazióval az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. Angelo Alessio, a torinóiak másodedzője szerint az eltiltott Andrea Pirlo nem hiányzott a csapatból.

„Sok helyzetünk volt, végig mi irányítottuk a találkozót, csak a gól hiányzott – nyilatkozta a Lazio elleni meccs után Angelo Alessio. – Andrea Pirlo eltiltott volt, de nem hiányzott, hiszen több ziccerünk volt, Leonardo Bonucci a kapufát is eltalálta. A Lazio nagyon defenzíven futballozott. Nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk."Angelo Alessio. – Andrea Pirlo eltiltott volt, de nem hiányzott, hiszen több ziccerünk volt, Leonardo Bonucci a kapufát is eltalálta. A Lazio nagyon defenzíven futballozott. Nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk."

Vladimir Petkovic, a Lazio vezetőedzője elégedett volt az éllovas otthonában szerzett egy ponttal.

„Sikeresen vizsgáztunk, boldog vagyok, annak ellenére is, hogy szenvedtünk hátul – mondta az összecsapás után Vladimir Petkovic. – Próbáltunk támadni, de a Juventus túl erős volt, nyomás alatt tartotta a kapunkat az egész meccsen. Több hittel kell futballoznunk. A kapus és a védők jó teljesítményének köszönhetően egy pontot szereztünk. Szinte lehetetlen volt a Juve tizenhatosán belülre eljutni, nagyon agresszívan játszott a csapat, dicséretet érdemel."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik