Juventus: „Megmondtam Cristiano Ronaldónak, Argentínában utálják”

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.02. 10:32
null
Paulo Dybala (balra) véleménye megváltozott Cristiano Ronaldóról, miután megismerte (Fotó: AFP)
Paulo Dybala, a Juventus támadója az Argentin Labdarúgó-szövetségnek adott online interjút, amelyben többek között Cristiano Ronaldóra, Lionel Messire és pozitív koronavírustesztjére is kitért.

 

„Megmondtam Cristiano Ronaldónak, Argentínában utáljuk egy kicsit a megjelenése miatt: amiatt, ahogy viselkedik, ahogy jár – idézi Paulo Dybala Argentin Labdarúgó-szövetségnek adott interjúját a Marca. – Az igazság azonban az, hogy meglepett, mivel teljesen másnak ismertem meg.”

Mint ismert, Dybalának és barátnőjének márciusban pozitív lett a koronavírustesztje, néhány napja pedig arról számolt be, hogy már jobban van – az interjúban erre is kitért a 26 éves támadó.

„Sokat köhögtem, fáradt voltam és éjszaka fáztam. Nehéz volt így élni, nyugodtnak maradni és nem kétségbeesni” – fogalmazott a Juventus játékosa, aki saját állítása szerint már túl van a fertőzés nehezén.

A 29-szeres argentin válogatott játékost a nemzeti csapatban betöltött szerepéről és Lionel Messivel való kapcsolatáról is kérdezték.

„Sosem akartam kritizálni a csapattársam, egyszerűen csak javítani akartam a fennálló helyzeten. Beszéltem erről Leóval, mivel taktikailag nagyon hasonlítunk egymásra. A világbajnokságon és a Copa Américán nem kaptam túl sok játékpercet, ennek ellenére mindig tiszteltem az edzőim döntését” – mondta Dybala.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik