Juventus: megegyeztek a Barcával 80 millió euróban – sajtóhír

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.06.23. 18:47
null
A Juventus vinné, Arthur azonban maradna (Fotó: AFP)
A Sky Sports legfrissebb híre szerint a Juventus megegyezett a Barcelonával Arthur vételáráról, így már csak a játékossal kell dűlőre jutni – minden bizonnyal ez lesz a nehezebb feladat.

 

Az angol médium úgy tudja, az olaszok 80 millió eurót fizetnek a katalánoknak, amennyiben megvalósul az üzlet. A brazil középpályás az előző hónapban már nemet mondott a Juventus közeledésére, a torinóiak azonban bíznak benne, hogy sikerül meggyőzniük a játékost, aki több pénzt keresne a klubváltás után.

Korábbi hírek arról szóltak, hogy a klubok szeretnék még június 30. előtt nyélbe ütni az üzletet, és bár ezt Fabio Paritici, a Juve sportigazgatója cáfolta, azt megerősítette, hogy valóban szeretnék meggyőzni a középpályást. Érdekes ugyanakkor, hogy Miralem Pjanicról ezúttal nem esett szó, májusban még azt pedzegették, hogy a bosnyákot cserélnék el Arthurra.

Arthur 2018 nyarán lett a Barcelona játékosa, a jól sikerült első év után a mostani idényben több kritika is érte, illetve sérüléssel is bajlódott. A 20-szoros brazil válogatott játékos – aki április végén hivatalos közleményben jelezte, hogy nem szeretne távozni a katalánoktól – szerződése 2024 nyaráig érvényes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik