Juventus: Marchisio örül a saját nevelések góljainak

Vágólapra másolva!
2012.12.02. 14:45
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának városi rangadóján a listavezető Juventus hazai pályán 3–0-s győzelmet aratott a több mint egy félidőn át emberhátrányban küzdő Torino ellen. Angelo Alessio, a Juve másodedzője szerint a kiállítás megváltoztatta a játék képét, míg a két gólt szerző Claudio Marchisio örül, hogy a „zebrák" akadémiájáról kikerült játékosok vezették sikerre a csapatot.

„Conte a következő bajnokin már a kispadon ülhet. Ez a megfelelő pillanat, hogy visszatérjen – mosolygott az Antonio Conte vezetőedzőt helyettesítő Angelo Alessio. – A piros lap megváltoztatta a játék képét, de ez elkerülhetetlen döntés volt a játékvezető részéről."Angelo Alessio. – A piros lap megváltoztatta a játék képét, de ez elkerülhetetlen döntés volt a játékvezető részéről."

A szakember arra is kitért, miért választották a 4-3-3-as játékrendszert.

„Az alaprendszerünk a 3-5-2, de Chiellini sérülés miatt egyelőre nem állt a rendelkezésünkre. Négy védővel is jól teljesítettünk" – vélekedett Alessio.

A találkozón két gólt szerző Claudio Marchisio szerint nagyon fontos volt, hogy a Milan elleni vereség után ne érje őket újabb kellemetlen meglepetés.

„Nagyon fontos volt, hogy visszataláljunk a győzelmek útjára a Milan elleni rossz teljesítmény után. Önbizalmat ad nekünk, hogy meggyőzően nyertünk" – mondta Marchisio.

„Jó jel, hogy Giovinco és én is gólt lőttünk, hiszen mindketten a Juventus akadémiáján nőttünk fel – folytatta a saját nevelésű futballista. – Megszereztük azokat a pontokat, amelyek garantálják, hogy a táblázat élén maradunk, most már a Bajnokok Ligájára fordítjuk a figyelmünket."

Mint ismert, a Juventusnak már egy döntetlen is elég a biztos továbbjutáshoz a Sahtar Doneck elleni BL-mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik