Juventus: karanténba helyezték az U23-as csapat játékosait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.01. 09:01
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventusnál úgy döntöttek, hogy törlik az U23-as csapat összes edzését, a játékosokat pedig karanténba helyezik.

A háttérben az áll, hogy a Serie C-ben szereplő U23-as csapatuk legutóbbi ellenfelénél, a Pianesénél három játékosnál és a szakmai stáb egyik tagjánál is kimutatták a koronavírust. A Pianésénél úgy indulhatott el a fertőzés, hogy az egyik játékos meglátogatta Bologna környékén élő szüleit, és már betegen tért onnan vissza.

A Juvénál nem szeretnének kockáztatni, ezért lefújták az U23-as csapat edzéseit, a játékosoknak pedig kiadták, hogy március 8-ig maradjanak otthon. Eddig egyiküknél sem jelentkeztek a betegség tünetei.

Korábban előfordult, hogy az U23-as csapatból többen is Cristiano Ronaldóékkal készültek, erre most egy ideig biztosan nem kerül sor, a játékosokat gondosan elkülönítik az első csapat tagjaitól.

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt több bajnokit töröltek az elmúlt időszakban Olaszországban, így az eredetileg ma estére kiírt Juventus–Internazionale rangadót is későbbre halasztották.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik