Juventus: három játékost adnának Pogbáért cserébe – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.11. 16:26
Brit sajtóhírek szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus három játékosát is odaadná a Manchester Unitednek, hogy visszacsábítsák Paul Pogbát Torinóba.

A hírek szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici kész tárgyalásba kezdeni Paul Pogbáért már a téli átigazolási szezonban, hogy visszaszerezze a „zebrák” korábbi középpályását. A sportvezető a francia világbajnokért cserében felajánlaná a torinói klub három játékosát: Mehdi Benatiát, Alex Sandrót és Mario Mandzukicot. hírek szerint a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici kész tárgyalásba kezdeni Paul Pogbáért már a téli átigazolási szezonban, hogy visszaszerezze a „zebrák” korábbi középpályását. A sportvezető a francia világbajnokért cserében felajánlaná a torinói klub három játékosát: Mehdi Benatiát, Alex Sandrót és Mario Mandzukicot.

Pogba nemrégiben elmondta, Torinót a mai napig otthonának tartja, és folyamatos kapcsolatban van korábbi játékostársaival, akikkel jó barátok maradtak.

A francia középpályás 2012-ben ingyen igazolt a Manchester Unitedtól a Juventushoz, amelyben négy évet töltött el, és 178 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 34 gólt és 43 gólpasszt jegyzett. 2016-ban 105 millió euróért szerezte vissza az MU a torinóiaktól. A 25 éves játékosnak 2021 nyaráig van érvényes szerződése a manchesteriekkel.

Pogba a héten végigjátszotta az MU Juve elleni, 2–1-re megnyert BL-meccsét Torinóban, viszont a Manchester City elleni, vasárnapi városi rangadóról sérülés miatt lemarad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik