Juventus: Del Piero egyszerre magasztalta és kritizálta Dybalát

Vágólapra másolva!
2020.04.12. 14:36
null
Alessandro Del Piero szerint Dybala kalandja még csak most kezdődött el (Fotó: AFP)
Alessandro Del Piero, a Juventus korábbi ikonja egyszerre méltatta és kritizálta az olasz bajnok argentin támadóját, Paulo Dybalát.

A „zebrák” korábbi és jelenlegi 10-ese az Instagramon beszélgetett egymással, erről pedig élő közvetítést is toltak. Ezt követően Del Piero a La Gazzetta dello Sportnak is elmondta gondolatait az argentin futballistáról.

„Az olyan gólok, mint amilyet az Inter ellen szerzett, mutatják, milyen kivételes képességekkel rendelkezik. Egy ilyen találat még több önbizalmat adhat, és ráébresztheti, milyen potenciál van benne” – mondta Del Piero Dybaláról.

DYBALA EMLÍTETT GÓLJA AZ INTER ELLEN



„Valójában még tovább megyek. Az ő képességeivel, tehetségével – és még a mentalitását is hozzáveszem – még többet kellene tennie. Paulónak el kell törölnie a korlátokat és meghódítania a jövőt” – tette hozzá a klub korábbi kiválósága.

„Senki sem ad semmit ingyen, különösen nem a Juvénál, ezt tapasztalatból mondom. A legutolsó meccsedig folyamatosan mindig bizonyítanod kell, nemhogy a karriered csúcsa előtt. Dybala kalandja csak most kezdődött el, még jobbá fog válni – természetesen a Juventus mezében” – zárta gondolatait Del Piero.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik