Juventus: „Cristiano Ronaldo már aláírta a szerződését”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 10:57
Tovább pörögnek az átigazolási pletykák a Juventus és Cristiano Ronaldo körül. Most az olasz klub korábbi ügyvezető igazgatója szólalt meg az esetleges transzferrel kapcsolatban.

Luciano Moggi, a Juventus korábbi ügyvezető igazgatója a Calciomercatónak úgy nyilatkozott, hogy szerinte a portugál sztár már aláírt az olasz klubhoz: „Ronaldo már aláírt, miután átesett az orvosi vizsgálaton Münchenben. Onnan tudom, hogy néhány fontos emberrel beszéltem az üggyel kapcsolatban.” „Ronaldo már aláírt, miután átesett az orvosi vizsgálaton Münchenben. Onnan tudom, hogy néhány fontos emberrel beszéltem az üggyel kapcsolatban.”

A spanyol Marca ellenben úgy tudja, még nem biztos Ronaldo távozása. A lap szerint ahhoz, hogy CR maradjon, évi 30 millió eurós fizetést kéne ajánlania a királyiaknak. A 33 éves támadó jelenleg 21-et keres, Torinóban pedig a hírek szerint megkapná a 30-at.

 

A Real Madrid elfogadja a 100 milliós ajánlatot CR-ért! - sajtóhír

A spanyol tévéműsor, a Jugones értesülései szerint a Real Madrid elfogadja a Juventus labdarúgócsapatának ajánlatát Cristiano Ronaldóért. Mint ismert, a Juventus szeretné szerződtetni Cristiano Ronaldót, akinek kivásárlási árát az első hírek szerint egymilliárd euróról 120 millióra csökkentette a Real Madrid.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik