Juventus: CR két éve még a Realból akart visszavonulni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.20. 20:15
null
Az As 2016 június 4-i címlapja öles betűkkel hirdeti: „több mint 40 évesen Madridból vonulok vissza"
Meglehet, az idő múlása bizonyos nyilatkozatokat, mondatokat a feledés homályába borít, ám az internet kegyetlen dolog: nem felejt. Így van ezzel Cristiano Ronaldo is, akinek szerződtetését a hét elején jelentette be az olasz élvonalban szereplő Juventus. S hogy miért mondjuk mindezt? Nos, két éve az Európa-bajnokság előtt Ibizán vakációzott a portugál csillag, ám előtte még elárulta: pályafutását a Real Madridban szeretné befejezni.

A reddit fórumaiban került elő a portugál egy két évvel ezelőtti nyilatkozata: akkor az As spanyol napilapnak elmondta – és ezt mi is idéztük annak idején –, hogy ő bizony egészen hosszú ideig szeretne a Real Madridnál maradni, sőt, a nyugdíjba vonulását is a spanyol fővárosban tervezte megélni.

„Azt hiszem, maradok Madridban. Visszavonulás? Tizenöt éven belül. Gondolom, majd amikor nagyjából 41 leszek. Hosszabbítás? Ki beszélt erről? Ha Florentino Pérez, az jobb lenne. Okos dolog lenne a Madridtól. Hogy ha én volnék a Real elnöke, meghosszabbítanám-e a szerződésemet? Hát persze! Egyértelmű, maradni akarok” – idézte az As Cristiano Ronaldót, aki az azóta történtek fényében már meggondolta magát.

Sőt.

Ha a fentiekkel szembeállítjuk azt a videót, amelyen CR az áprilisban a Juventusnak ollózott csodagólja után már arról beszélt, hogy gyerekkora óta szereti a torinói klubot, akkor talán más megvilágításba helyeződnek a két évvel ezelőtti, nyugdíjas életre vonatkozó tervei.

Ez persze csak a dolgok felszíne, amit az egyszerű átlagember lát az ötszörös aranylabdás portugálból, ám azt nem tudhatjuk, hogy mi rejtőzik e mögött, ami miatt meggondolta magát – persze, tippelni azért lehet…

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik