Juventus: az MU-val nem jött össze, a Bayern viheti a csatárt

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.15. 12:24
null
Mario Mandzukic egyre közelebb a távozáshoz? (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülések szerint a Juventus horvát támadója, Mario Mandzukic visszatérhet korábbi klubjához, a Bayern Münchenhez.

 

A La Gazzetta dello Sport és a Football Italia egybehangzóan állítja: Mandzukic ügynöke, Giovanni Branchini a Bayern Münchennel egyeztet. A bajor klub állítólag kétéves szerződést kínál és idényenként 5 millió eurós fizetést adna a rutinos horvátnak, így a személyes feltételekről könnyen megszülethet az egyezség.

A Gazzetta szerint Mandzukic esetleges visszatérésében honfitársának, a Bayernt irányító Niko Kovacnak is kulcsszerepe lehet, aki több alkalommal beszélt már vele.

A problémát inkább a Juventusszal való egyezség jelenti: az olaszok úgy tudják, Torinóban legalább 15 millió eurót szeretnének kapni a 33 éves csatárért, amit Münchenben kissé sokallnak.

Mandzukic 2012 és 2014 között már futballozott a Bayernnél, 54 bajnokin 33-szor volt eredményes. A müncheniekkel két-két bajnoki címet és Német Kupát nyert, valamint tagja volt a 2013-as Bajnokok Ligája-győztes csapatnak is.

A horvát csatár távozása jó ideje a levegőben lóg, korábban a Manchester Uniteddel is hírbe hozták, ámnem sikerült megállapodnia a feleknek.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik