Juventus: ajánlat készül, máris megvan Bonucci utódja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.15. 12:23
null
A Juventus máris megtalálta az elköszönő Bonucci utódját? (Fotó: AFP)
A goal.com értesülései szerint az olasz Juventus labdarúgócsapata ajánlatot készül tenni a Borussia Dortmundnak a görög Szokratisz Papasztathopuloszért.

 

Mint megírtuk, Leonardo Bonucci a Milanhoz távozik az olasz bajnoktól, amely így mindenképpen szeretne egy védőt szerződtetni az új idény előtt. Nos, a legfrissebb hírek szerint már meg is van a Juventus kiszemeltje, aki nem más, mint a Borussia Dortmundban futballozó Szokratisz Papasztatopulosz.

A 29 esztendős görög hátvédet korábban már többször is szóba hozták a „zebrákkal”, konkrét lépés azonban nem történt a szerződtetése érdekében. Egészen idáig, a goal.com ugyanis úgy tudja, a Juventus a napokban hivatalos ajánlatot tesz a fekete-sárgák játékosáért. Kérdés, hogy a német klub mennyiért engedné el az alapemberét, ugyanis a nyár folyamán már távozott a védelemből Sven Bender, így Peter Bosz vezetőedző nem szívesen válna meg egy újabb bekktől.

Papasztathopulosz az előző szezonban 26 bajnokin lépett pályára a dortmundiak színeiben, az utóbbi időszakban az Arsenallal és a Chelsea-vel is szóba hozták.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik