Juventus: a Bundesligában folytatja a horvát válogatott támadó – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.03. 08:41
null
Marko Pjaca legutóbb 2017 márciusában kapott lehetőséget a Juventusnál (Fotó: AFP)
A goal.com a Juventusban futballozó Marko Pjaca ügynöke által úgy értesült, hogy a horvát válogatott támadó a német Bundesligában szereplő Schalke 04-nél tölti a tavaszt kölcsönben.

 

A 22 esztendős, a támadósorban és a középpályán is bevethető futballista 2016 nyarán a Dinamo Zagrebtől szerződött a torinóiakhoz, ám az ősszel szárkapocscsont-sérülése miatt alig játszott, majd márciusban olyan súlyos szalagszakadást szenvedett a horvát válogatott egyik mérkőzésén, hogy a szezon hátralévő részét ki kellett hagynia.

Pjaca a most zajló szezonban novemberben tért vissza a Juventus U19-es együttesében, a felnőtteknél azonban még nem jutott szóhoz – bár az év utolsó három bajnokiján (Bologna, Roma, Hellas Verona), valamint a Genoa elleni Olasz Kupa-meccsen már ott volt a kispadon, Massimiliano Allegri vezetőedző nem cserélte be.

A horvátnak most rendszeres játéklehetőségre van szüksége, hogy ismét formába lendüljön, így kapóra jött a Schalke ajánlata, amely a tavaszra veszi kölcsön Pjacát. A megállapodást még a héten bejelenthetik a goal.com szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik