Juve: találkozóra hívták CR-t, a társak bocsánatkérést várnak

Vágólapra másolva!
2019.11.13. 17:51
null
Cristiano Ronaldo nem örült a lecserélésének – a Juventus pedig az erre adott reakciójának (Fotó: AFP)
Nem a legutóbbi két meccsére emlékszik majd vissza legszívesebben a jelenkor egyik legnagyobb klasszisa, Cristiano Ronaldo. Maurizio Sarri vezetőedző egymást követő két mérkőzésen is lecserélte a Juventus sztárját, aki a legutóbbi alkalommal – a Milan ellen – a pályáról egyből az öltözőbe ment. A La Gazzetta dello Sport szerint a klub találkozóra hívta a portugált, akitől a csapattársak bocsánatkérést várnak.

Az olasz sportlap szerint Ronaldo nem kap pénzbüntetést, ám a találkozóhoz és a bocsánatkéréshez ragaszkodik a Juve. Fabricio Paratici sportigazgató állítólag már fel is vette a kapcsolatot Jorge Mendessel, a játékos ügynökével a probléma mielőbbi megoldásának érdekében. Várhatóan akkor rendezik majd a helyzetet, amikor a támadó visszatér a portugál válogatottól Torinóba.

Mint ismert, a Milan elleni meccsen a 34 éves portugál klasszis a lecserélése után rögtön az öltözőbe sietett, és olasz értesülések szerint még a mérkőzés vége előtt elhagyta a stadiont. A korábbi Real Madrid-futballista nem tudott maradandót alkotni a vasárnapi bajnokin, ám ennek megvolt a maga oka.

„Ronaldo azért volt dühös, mert nincs teljesen rendben: az elmúlt időszakban gondjai adódtak a térdével, és ez nagyon megterhelte a combközelítő izmait is. Már az első félidő végén is ideges volt, és mivel attól tartottam, hogy csak magának ártana, inkább a lecserélése mellett döntöttem” – mondta korábban CR-ről Maurizio Sarri, aki a múlt heti BL-erőpróbán is hasonló okokból hozta le játékosát.

A portugál A Bola előhalászott egy olyan felvételt, ami szintén a sérüléses teóriát látszik alátámasztani: a láthatóan bosszús Ronaldo mintha maga integetne a kispad felé, hogy problémái vannak.

Fernando Santos, a portugál válogatott szövetségi kapitánya viszont elárulta, legnagyobb sztárja jól van, és játszani fog a Litvánia és Luxemburg elleni selejtezőkön.

Sarri bővebb nyilatkozatát, illetve Fabio Capello kritikáját IDE KATTINTVA olvashatja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik