Juve: Puskáshoz hasonlították a duplázó Higuaínt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.30. 11:25
Puskás Ferenc jutott az eszébe Andrea Boscónak, a tuttojuve.com szerkesztőjének arról a gólról, amelyikkel Gonzalo Higuaín vezetést szerzett a Juventusnak a Milan elleni szombati rangadón. A torinóiak 2–0-ra győztek riválisuk otthonában, mindkét gólt az argentin támadó lőtte.

„Higuaín? Azt mondják, kövér, öreg, és hogy nem fér be az argentin válogatottba, de ezen nevetnem kell – értékelt Andrea Bosco a Tutto Mercato Web rádióján. – Mire lenne képes, ha a csúcson lenne?! A fantasztikus első góljáról Puskás jutott eszembe, neki volt szokása ilyen hirtelen mozdulattal, ekkora sebességgel megrúgni a labdát.”„Higuaín? Azt mondják, kövér, öreg, és hogy nem fér be az argentin válogatottba, de ezen nevetnem kell – értékelt Andrea Bosco a Tutto Mercato Web rádióján. – Mire lenne képes, ha a csúcson lenne?! A fantasztikus első góljáról Puskás jutott eszembe, neki volt szokása ilyen hirtelen mozdulattal, ekkora sebességgel megrúgni a labdát.”

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A szakértő amúgy a csapatmunkában látta a szombati Juventus-diadal kulcsát: „A szezonrajt óta először nyújtott ilyen lebilincselő csapatmunkát a Juve. Mindenki hozzátette a magáét a közöshöz, senki sem egyénieskedett, vérbeli csapatmunka volt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik