Juve: „Ma nem futballistaként szólok” – CR is üzent

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.13. 20:20
null
Cristiano Ronaldót és kedvesét, Georgina Rodríguezt Portugáliában is megtalálták a lesifotósok (Fotó: AFP)
A Juventus sztárfutballistája, Cristiano Ronaldo is reagált a közösségi médiában az Európában is tomboló koronavírus-járványra.

 

„Nagyon nehéz pillanatokon megy át a világ jelenleg, ami mindannyiunktól a legnagyobb figyelmet és törődést igényli. Ma nem futballistaként, hanem fiúként, apaként, emberként szólok hozzátok, aki aggódva figyeli a világot érintő legújabb fejleményeket. Fontos, hogy mindannyian kövessük a WHO (Egészségügyi Világszervezet) és a hivatalos szervek ajánlásait, hogy kezelhessük ezt a helyzetet.”

„Az emberi élet védelme minden más érdek felett való. Együttérzek mindazokkal, akik elveszítettek valakit, aki közel állt hozzájuk, illetve azokkal is, akik küzdenek a vírussal, így csapattársammal, Daniele Ruganival is. Továbbra is támogatom azokat, akik az egészségügyben dolgoznak, s ezzel a saját életüket teszik kockára azért, hogy megmentsenek másokat.”

Mint ismert, Cristiano Ronaldo elővigyázatosságból inkább Portugáliában, Madeirán maradt, s egyelőre nem tér vissza Torinóba. A csapat többi tagját Rugani fertőzöttsége miatt karantén alá helyezték.

Cristiano Ronaldo on Twitter

For information: https://t.co/rbDpMTcs6s


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik