Juve: Dybala új szerződést kért tőlünk, maradni akar – Marotta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.07. 10:40
Giuseppe Marotta, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus igazgatója elárulta, hamarosan új szerződést kap a gárda klasszisa, Paulo Dybala.

„Ez a fiú megfizethetetlen, mivel a Juventus nem egy olyan klub, amely a profit reményében továbbadja a játékosait – vélekedett Giuseppe Marotta a 2017–2018-as kiírásban tíz mérkőzésen már 12 gólnál járó Dybaláról. – Mindig elmondom, hogy a játékosnak a saját kezében van a sorsa, Paulo pedig azt mondta nekünk, hogy egy életre a Juventus futballistája akar lenni.”„Ez a fiú megfizethetetlen, mivel a Juventus nem egy olyan klub, amely a profit reményében továbbadja a játékosait – vélekedett Giuseppe Marotta a 2017–2018-as kiírásban tíz mérkőzésen már 12 gólnál járó Dybaláról. – Mindig elmondom, hogy a játékosnak a saját kezében van a sorsa, Paulo pedig azt mondta nekünk, hogy egy életre a Juventus futballistája akar lenni.”

„Lefordítom: ez azt jelenti, hogy a klub nagy pénzügyi áldozatokat hoz meg azért, hogy megtartsa. Ezt egy új szerződés teszi lehetővé, amellyel az egyesület magához is láncolja. Ezt egyébként maga Dybala kérte tőlünk.”

A 23 esztendős argentin támadó jelenlegi megállapodása 2022 nyaráig érvényes a Juventusszal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik