Juve: csatárt keresnek, Suárez az első számú célpont – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.08.28. 08:08
null
Luis Suárez a Juventusban folytathatja (Fotó: AFP)
A Serie A-ban szereplő Juventus érdeklődik az FC Barcelona 33 éves támadója, Luis Suárez iránt. Az üzletre a katalán együttes is hajlana – olvasható a goal.com oldalán.


Könnyen lehet, hogy Luis Suáreza Juventusban kezdi meg a következő idényt, mivel Andrea Pirlo csapata érdeklődik az uruguayi csatár iránt. A Goal értesülései szerint az FC Barcelona is hajlana az üzletre, ez talán nem is meglepő – néhány nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy Ronald Koeman vezetőedző nem számít a 33 éves támadóra.

A Juventusnak mindenképp szüksége van egy középcsatárra, miután hivatalosan is kitették Gonzalo Higuaínt.

Suárez pótlására Koeman és a katalán klub Lautaro Martínezt, az Internazionale argentin csatárát szeretné megvásárolni, de a spanyol sportsajtóban lehetett már olvasni Memphis Depay lehetséges érkezéséről is.

Az uruguayi csatár szerződése jövő nyáron jár le, ha azonban az előttünk álló idényben a mérkőzések legalább 60 százalékán pályára lép, akkor automatikusan meghosszabbodik további egy évvel a megállapodása.

A De Telegraaf információi szerint Luis Suárez ügynökével az Ajax már felvette a kapcsolatot, de több klub is figyelemmel kíséri a helyzetét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik