Juve: Cristiano Ronaldo üzent a FIFA-gála után – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.24. 09:10
A hétfő esti FIFA-gálát kihagyó Cristiano Ronaldo az Instagramon üzent a díjátadó után. A filozofikus hangvételű üzenetben nem a gáláról vagy az ott díjazottakról, inkább jövőbeli hozzáállásáról írt követőinek.

„A türelem és a kitartás két olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a profit az amatőrtől. Minden, ami mára naggyá vált, kicsiben kezdődött. Nem tehetsz meg mindent, de mindent megpróbálhatsz, hogy elérhesd az álmaidat. És tartsd észben, hogy a sötét éjjel után mindig eljön a hajnal” – írta Cristiano Ronaldo.

A Juventus portugál sztárja a harmadik helyen végzett az „Év játékosa”-szavazáson, illetve bekerült a FIFA 2018–2019-es álomcsapatába is.

A portugál válogatott csapatkapitányaként CR a legjobbakra is szavazhatott – IDE KATTINTVA bővebben is olvashat a voksokról.„A türelem és a kitartás két olyan tulajdonság, amely megkülönbözteti a profit az amatőrtől. Minden, ami mára naggyá vált, kicsiben kezdődött. Nem tehetsz meg mindent, de mindent megpróbálhatsz, hogy elérhesd az álmaidat. És tartsd észben, hogy a sötét éjjel után mindig eljön a hajnal” – írta Cristiano Ronaldo.

A Juventus portugál sztárja a harmadik helyen végzett az „Év játékosa”-szavazáson, illetve bekerült a FIFA 2018–2019-es álomcsapatába is.

A portugál válogatott csapatkapitányaként CR a legjobbakra is szavazhatott – IDE KATTINTVA bővebben is olvashat a voksokról.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik