Juve: aki C. Ronaldónál dolgozik, ezt vállalnia kell

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.09. 20:51
Újabb jelentést tett közzé a német Der Spiegel Football Leaks nevű rovata, amelyben a futballvilág titkos ügyeiről próbálják lerántani a leplet oknyomozó újságírók segítségével. Ezúttal Cristiano Ronaldóra került a sor, akinek a magánélete került szóba. Vagy inkább nem került…

A riport szerint bárkinek, aki a portugál sztár háztartásában dolgozik, alá kell írnia egy hetven évre szóló titoktartási nyilatkozatot, mely szerint CR vagy az élők sorából utoljára távozó közeli hozzátartozójának halála után 70 évig semmit nem hozhat nyilvánosságra a Juventus támadójának magánéletéről. egy hetven évre szóló titoktartási nyilatkozatot, mely szerint CR vagy az élők sorából utoljára távozó közeli hozzátartozójának halála után 70 évig semmit nem hozhat nyilvánosságra a Juventus támadójának magánéletéről.

A megállapodás a sztáron kívül a gyermekeire, párjára, Georgina Rodríguezre és Ronaldo édesanyjára vonatkozik.

Arsène's Son on Twitter

All Cristiano Ronaldo's household employees must sign a 70 year non-disclosure agreement, agreeing that: "Nothing about Cristiano's private life may be divulged until 70 years after the death of either the player or the last of his relatives.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik