Ibrahimovic az olasz GQ magazin legfrisebb számának címlapján

A Los Angeles Galaxytól távozó 38 éves svéd csatár jelenleg szabadon igazolható, elmondása szerint azonban ez az állapot nem tart már sokáig, a szurkolók hamarosan egy olasz csapatban találkozhatnak vele.

„Egy olyan csapathoz megyek, amelynek vissza kell találnia a győzelmekhez, amelynek meg kell újítania a történelmét, hogy újra kihívás legyen ellen játszani. Csak így tudom megtalálni a megfelelő motivációt arra, hogy újra szórakoztassak. Nem csak futballistaként választom ki az új csapatom, vannak más szempontok is, mint például a család. Hamarosan találkozunk Olaszországban!” – mondta Zlatan Ibrahimovic az olasz GQ-nak.

Mint arról beszámoltunk, olasz források szerint az AC Milan képviselői november végén találkoztak a svéd labdarúgó ügynökével, Mino Raiolával, a találkozó apropója pedig mi más, Ibrahimovic szerződtetése volt. A 38 éves csatár 2010 és 2012 között már futballozott a milánóiaknál, a csapat eddigi utolsó, 2010–2011-es idényben elnyert bajnoki címéhez alapemberként 29 bajnokin 14 góllal járult hozzá. A Milan mellett a városi rivális Internazionale és a Juventus játékosa is volt korábban Olaszországban.