Internazionale: a klubikon odaszúrt Mauro Icardinak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.02. 14:54
null
Iván Córdoba szerint korai volt odaadni a csapatkapitányi karszalagot Mauro Icardinak (Fotó: AFP)
Iván Córdoba, az Internazionale labdarúgócsapatának ikonja odaszúrt a jelenkori futballistáknak – köztük némileg kiosztotta Mauro Icardit, a fekete-kékek csapatkapitányát is.

 

Az argentin gólzsák a 2015–2016-os szezon eleje óta az Internazionale csapatkapitánya, ám olasz sajtóhírek szerint az öltözőben sem élvez teljes támogatást társai körében, valamint a csapat szurkolóival is voltak már összekülönbözései.

Most Iván Córdoba mondta el véleményét a témával kapcsolatban, aki az Intert tizenkét éven át, 2000 és 2012 között erősítette.

„Nem okozhat gondot, hogy valaki huszonöt gólt szerezzen szezononként, de nagyon fontos megérteni, hogy mit jelent egy olyan klubnál futballozni, mint az Inter. Úgy vélem, a vezetőségnek várnia kellett volna még azzal, hogy odaadja Icardinak a csapatkapitányi karszalagot, hogy jobban megérthesse ezeket, és hogy még inkább azonosulhasson az egyesülettel.”

„A mai játékosok már jobban aggódnak a követőik számáért, mint a pályán nyújtott teljesítményükért – fogalmazta meg nem épp hízelgő kritikáját Córdoba. – Azt hiszik, az már elég, ha van négyszázmillió követőjük, pedig nem. Ki kell menned a pályára, keményen dolgozni és hajtani, mert követőkkel nem fogsz trófeákat nyerni. Lényeges lenne, hogy az emberek visszatérjenek a valóban fontos dolgokhoz, mint a játék és az edzések.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik