Inter: trollkodott a drukker, Lukaku egy mondattal lerendezte…

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.19. 11:51
null
Az Inter belga csatára a Premier League és a Serie A közötti különbségről is beszélt (Fotó: AFP)
Romelu Lukaku, az Inter labdarúgócsapatának csatára a saját Twitter-oldalán tartott kérdezz-feleleket. A belga futballistát megtalálta egy trollkodó drukker is, vele azonban gyorsan rövidre zárta a beszélgetést.

 

Romelu Lukakut gyakran éri az a vád, hogy nem elég technikás és ügyetlenül bánik a labdával, az egyik Twitter-felhasználó pedig éppen erre játszott rá, és annyit kérdezett a belga csatártól, hogy „egy egytől tízig tartó skálán hányasra értékeli a labdaátvételeit”.

Lukaku ezt támadásnak vélte, és annyival lerendezte a választ, hogy „a tieidnél biztosan jobbak”…

R.Lukaku Bolingoli9 on Twitter

Better than yours that's for sure https://t.co/65ZRisDZzZ



A 2019–2020-as idényben az Inter színeiben remeklő, 25 bajnoki mérkőzésén 17 gólt jegyző Lukaku további kérdésekre is válaszolt – néhol a szokásos sablonszövegeket elhagyva.

„A Chelsea-nél és a Manchester Unitednél eltöltött időszakomra is jó tapasztalatként emlékszem vissza. Az emberek mondhatják, hogy sz.r volt, de számomra jó volt. Az egyik csapat lehetőséget adott rá, hogy Angliába szerződjek és a példaképeimmel játszhassak, míg a másik pont jókor jelentkezett be értem, és megadta a lehetőséget, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessek” – mondta a belga csatár, aki az MU jelenlegi legjobb fiataljának a 18 éves Mason Greenwoodot nevezte.

Lukaku azt is elmondta, hogy nem gondolja, hogy valaha visszatér a Premier League-be, az angol és olasz bajnokság közötti különbséggel kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, szerinte a PL-ben nagyobb az iram, míg a Serie A taktikailag megterhelőbb.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik