Mauro Icardi az Inter mezét a PSG szerelésére cserélheti (Fotó: AFP)

A Sky Sports újságírója, Fabrizo Romano töltött fel fotókat Mauricio Icardiról, illetve játékosügynök-feleségéről Wanda Naráról, amint állítólag a milánói reptéren készülnek becsekkolni a következő Párizsba tartó járatra.


Az olaszok úgy tudják, Icardi a pereskedés helyett elfogadta azt a kompromisszumos megoldást, hogy az Inter meghosszabbítja a szerződését, cserébe pedig egy évre a PSG-hez kerül kölcsönbe. A francia csapatnak az idény végén opciós joga is lesz a megszerzésére, 70 millió euróért cserébe.

Icardi viszonya az előző idényben romlott meg a klubbal, miután februárban tisztázatlan körülmények között megfosztották a csapatkapitányi karszalagtól.

Állítólagos sérülése miatt hetekig nem volt a csapattal, majd miután az idény végén visszatért, nyáron az új vezetőedző, Antonio Conte közölte, nem számol a csatárral.

Icardi felesége és ügynöke, Wanda Nara többször is elmondta, hogy a labdarúgó több ajánlatot is visszautasított a nyáron, mert a milánói klubnál akar maradni, de Beppe Marotta ügyvezető és Javier Zanetti alelnök leszögezte, hogy nem számolnak Icardival.

Korábban az Inter is a bírósághoz akart fordulni, hogy valahogy megszüntesse Icardi élő szerződését, de ebből eddig nem lett semmi.

Csütörtök este az Inter kerete közös vacsorán vett részt, a Manchester Unitedtól kölcsönvett Alexis Sánchez is ott volt, csak Icardi nem.