Inter: megegyeztek a védővel, az MU még közbeszólhat – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.21. 13:49
null
Stefan de Vrij elköszön a Laziótól (Fotó: AFP)
A La Repubblica értesülése szerint a nyáron az Internazionaléhoz igazol Stefan de Vrij a Lazióból. A holland válogatott hátvéd szerződése júniusban lejár, így az Inter ingyen szerezheti meg a játékjogát. A hírek szerint a milánói klub öt évre szóló szerződést kínál De Vrijnek.

 

A hátvéd korábban a közösségi oldalán publikált közleményében tudatta, hogy különböző okok miatt nem tudtak mindkét fél számára kielégítő megállapodásra jutni a nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

„Ez nagyon nehéz időszak volt számomra, tele a jövőmet illető spekulációkkal, és végül eljutottunk arra a pontra, amelyet senki nem akart. Tökéletesen megértem a Lazio-szurkolók csalódottságát, nekem is fáj, hogy így távozom” – írta a 26 éves védő, hozzátéve, nagyon boldog Rómában és otthon érzi magát a klubnál, ám az embernek néha ki kell mozdulnia a komfortzónájából, hogy elérje a céljait.

A Lazio sportigazgatója, Igli Tare hétfőn jelentette be, hogy visszavonták a szerződéshosszabbítási ajánlatukat. De Vrij – aki iránt angliai sajtóhírek szerint az MU is élénken érdeklődik – 2014-ben a Feyenoordtól igazolt a római klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik