Inter: ma vagy holnap válhat hivatalossá Filkor átigazolása a Milanba

Vágólapra másolva!
2010.07.12. 12:36
A Corriere dello Sport napilap és több olasz forrás egybehangzó beszámolója szerint ma vagy holnap válhat hivatalossá Filkor Attila és két társa, Cristian Daminuta és Marco Fossati átigazolása az Interből a városi rivális AC Milanhoz.

A Nemzeti Sport Online Filkor Attila ügyében megkereste az Internazionalét, a sajtóosztályról Paolo Vigano sajtófőnök készségesen válaszolt, de konkrétummal nem szolgálhatott.

„Minden hivatalos hírről először a honlapunkon számolunk be, önöknek is azt kellene figyelnie" – mondta Vigano, majd érdeklődésünkre, hogy egyáltalán várható-e valami Filkor ügyében, sejtelmesen annyit válaszolt: „elképzelhető”.

Mint beszámoltunk róla, a Corriere dello Sport információi szerint az Inter felajánlotta Filkort és két társát a városi riválisnak, akikért a hírek szerint összesen nyolcmillió eurót kérnek a fekete-kékek.

A Corriere dello Sport szerint az olasz bajnok azért szeretné eladni a három futballistát, hogy „kigazdálkodja" Amantino Mancini fizetését, aki visszatér az AC Milantól, ahol kölcsönben szerepelt a tavasszal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik