Inter: Lukaku elképesztő ok miatt hagyhatja ki az első bajnokit

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.17. 11:59
A jelenleg a Sky Sports szakértőjeként dolgozó korábbi játékos és edző, Gary Neville úgy tudja, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter feltételt szabott az új szerzeménynek, Romelu Lukakunak, aki várhatóan nem játszik addig, amíg meg nem felel az elvárásoknak.

Lukaku 104 kilósan mérlegelt, amikor megérkezett a milánói klubhoz, ám az olaszok megszabták neki, hogy le kell fogynia 100 kilogramm alá.104 kilósan mérlegelt, amikor megérkezett a milánói klubhoz, ám az olaszok megszabták neki, hogy le kell fogynia 100 kilogramm alá.

Mivel nincs formában a belga, várhatóan ki is hagyja az Inter idénybeli első (augusztus 26., a Lecce ellen) bajnokiját – Neville információját azóta a megbízható olasz újságíró, Tancredi Palmeri is megerősítette.

Lukakut már a Manchester Unitednél is sokan bírálták amiatt, hogy kissé meghízott, illetve veszített a gyorsaságából – ezt megcáfolandó a csatár ki is tett a Twitterre egy videót az MU edzésén mért adatokról, ami állítólag nagyon nem tetszett Ole Gunnar Solskjaernak.

Lukaku érkezését alig több mint egy héttel ezelőtt jelentették be a milánói fekete-kékek.

Tancredi Palmeri on Twitter

So it appears @GNev2 had the right inside info: Lukaku showed up at Inter weighting 104kg, and has yet to get within 100kg as requested. Being still out of shape, he will likely miss first official Serie A game next week


Inter on Twitter

| #TuesdayThoughts Less than two weeks to go until the start of the @SerieA season #ForzaInter


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik