Inter: Lautaro Martínez közelebb került a Barcához – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.04.05. 16:38
null
Lautaro Martínez Barcelonába igazolása napi téma a spanyol sportsajtóban (Fotó: AFP)
Az Internazionale argentin labdarúgója, Lautaro Martínez egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az FC Barcelona játékosa legyen a katalán Sport vasárnapi híre szerint.

A lap úgy tudja, hogy a milánói klub szerződésújítást ajánlott a 22 éves támadónak, benne azt, hogy az eddigi évi nettó kétmillió euró helyett négymilliót fizet neki, ám Martíneznek sokkal többet ajánl a katalán klub, amely tízmilliót is kész megadni klubcsere esetén a játékosnak.

Az argentint vinné – állítólag szintén tízmillió eurós évi nettó fizetés mellett – a Manchester City és a Chelsea is, Martínez azonban a Sport szerint leginkább a Barcához menne, amelynél együtt futballozhatna hatszoros aranylabdás honfitársával, Lionel Messivel.

Az argentin 2018-ban írt alá az olasz klubhoz 25 millió euróért 2023 nyaráig, s hivatalos kivásárlási ára 111 millió euró. A hét közben a Calciomercato azt írta, hogy az Inter nehéz pénzügyi helyzetében már 80 millióért is kész elengedni Martínezt, aki klubcsapatában az idény félbeszakításáig 31 mérkőzésen szerepelt, 16 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. A támadó hazája válogatottjában eddig 17 mérkőzést játszott és kilencszer volt eredményes.

LAUTARO MARTÍNEZ A NYÁRON BARCA-MEZBE ÖLTÖZIK?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik