Inter: kölcsönvették a Chelsea kegyvesztett szélsőjét – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 16:54
null
Moses újra topligában mutathatja meg magát (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy kölcsönvette a Chelsea 29 éves játékosát, Victor Mosest.

 

Victor Mosest még 2012 nyarán igazolta át a Chelsea a Wigan Athleticből. A nigériai válogatott labdarúgót szinte folyamatosan kölcsönadták a londoni kékek – megfordult a Liverpoolban, a West Ham Unitedben és a Stoke CItyben is –, ám Antonio Conte irányítása alatt kellő játéklehetőséghez jutott a Stamford Bridge-en.

Miután Conte távozott a Chelsea éléről, Moses nemcsak a klubot, hanem a Premier League-et is otthagyta – a török élvonalbeli Fenerbahce vette kölcsön, az elmúlt évben ott futballozott.

Frank Lampard menedzser egyértelműen nem számol a 29 éves szélsővel, aki amint visszatért a Fenerbahcéból, azonnal továbbadták az Internazionalénak. A milánói együttes opciós joggal vette kölcsön, azaz az idény végén végleg megszerezheti. Moses minden bizonnyal megkapja majd a lehetőséget, hiszen Antonio Conte az Inter vezetőedzője.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik