Inter: kidobták a szállodájából Eriksent, mert az bezárt

Vágólapra másolva!
2020.03.15. 20:48
null
Újrakezdi a karantént (Fotó: AFP)
Január végén érkezett a Tottenhamtől az Interhez Christian Eriksen dán válogatott középpályás, és azóta egy milánói szállodában lakott, ám miután a koronavírus-járvány miatt bezárt a hotel, neki is mennie kellett, csak éppen nem volt hova, hiszen még nem talált magának lakást.

 

A koronavírus-járvány miatt jelenleg a legtöbb olasz csapat játékosai önkéntes karanténban töltik napjaikat, s nem volt ez alól kivétel az Interhez a Tottenhamtől érkező dán középpályás, Christian Eriksen sem, aki abban a szállóban gondolta átvészelni az izolációs időszakot, amelyben Milánóba szerződése óta lakott.

A szálló viszont úgy döntött, hogy a járvány miatt bezár, így Eriksennek is távoznia kellett, csakhogy mivel még nem volt állandó lakása a városban, hirtelen hajlék nélkül találta magát – számolt be az esetről a sport365.fr.

Az Inter azonban közbelépett, és gyorsan biztosított számára egy apartmant, ahol most elölről kell kezdenie a 14 napos karantént. A klub ezenkívül ellátta elegendő ellátmánnyal és a körülmények között kivitelezhető edzéstervvel is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik