Inter: Kaptam ajánlatokat a nyáron, de... – Icardi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 10:44
null
Icardi a távozásáról szóló pletykák helyett a BL-re koncentrál (Fotó: AFP)
Hiába kapnak szárnyra újabb és újabb pletykák Mauro Icardi távozásával kapcsolatban, az Internazionale csatára azonban továbbra sem tervezi elhagyni jelenlegi klubját.

 

Mauri Icardi távozása az Intertől már jó ideje téma – számtalan klub neve felmerült, melyek szívesen átigazolná a 25 éves támadót. A legfrissebb hírek szerint a Chelsea menedzserének, Maurizio Sarrinak a „kívánságlistáján” is az első helyen áll Icardi neve, akinek értékét több mint 90 millió fontra becsülik.

Az argentin játékos ennek ellenére továbbra sem tartja valószínűnek, hogy a közeljövőben eligazol Milánóból, és nemrégiben ismét a távozásáról szóló híreket próbálta cáfolni.

„Nem tudom, hogy minden, ami megjelenik, igaz-e. Mindig mondom, hogy jól kijövök az Internél lévő családommal, és nem áll szándékomban távozni – szögezte le Icardi. – Kaptam ajánlatokat a nyáron, de nincs rá szükségem és nem is vágyom arra, hogy elhagyjam a klubot. Ajánlatok mindig lesznek, ám most teljesen nyugodt vagyok, és arra koncentrálok, amit csinálunk azzal a csapattal, aminek én vagyok a kapitánya. A Bajnokok Ligájában játszunk, és az ajánlatok nem tántorítanak el.”

Icardi gólja döntött a múlt hétvégén a Milan ellen az 1–0-ra megnyert városi derbin. Az Inter szerda este a Barcelona ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik